Campagne voeren

19 februari 2022

Campagne voeren

Campagne voeren in Overbetuwe. Hoe doe je dat?? Zo! Kijk goed naar onze Teun die het de oude rotten voordoet. Iedereen blij met onze jongste campaigner. Helemaal tof van je, Teun.

Zaterdag 19 februari trotseerden veel actieve PvdA’ers de harde wind en daardoor de kou. Om mensen op te roepen gebruik te maken van hun stemrecht. En dan natuurlijk sociaal te stemmen en voor de PvdA te kiezen. Immers stem sociaal, kies PvdA.

Heteren, Zetten en Elst

Deze zaterdag waren de PvdA’ers in Heteren, Zetten en Elst. Daar spraken we met inwoners over ontmoetingsplekken, binnen en buiten. Over nieuwe woningen voor ouderen en starters. Woningen die ook betaalbaar zijn voor een verpleegkundige, een politieagent en een leraar op de basisschool. We hoorden dat mensen bezorgd zijn over hoe het verder moet met onze aardbol. Hoe kunnen we boeren helpen om hun bedrijf om te vormen? Hoe zorgen we ervoor dat ons huis warm blijft, dat we eten kunnen koken en de energieprijzen kunnen blijven betalen? Inwoners zoeken meer zekerheid en de PvdA wil samen met hen bespreken wat mogelijk is.

Wat gaan we doen?

Wat wil de PvdA de komende jaren bereiken. In  ieder geval dat meer woningen worden gebouwd voor de mensen die dat het meest nodig hebben, starters en ouderen. De PvdA wil de energielasten voor iedereen betaalbaar houden. We willen dat elk kind kansen krijgt om zich te ontwikkelen tot een mooi mens. En we willen de goede dingen doen samen met onze dorpsgenoten. De mening van inwoners moet serieus meetellen. Een wethouder of ambtenaar moet open staan voor de inbreng van inwoners.

Stem sociaal en kies 16 maart PvdA.