Samen kan het. Op pad voor een betere toekomst.

18 november 2023

Samen kan het. Op pad voor een betere toekomst.

Samen kan het. Op pad voor een betere toekomst met Frans Timmermans en Esmah Lahlah. De verkiezingsdag voor de Tweede Kamer staat voor de deur. Je ontmoet dus overal in onze gemeente PvdA’ ers en GroenLinksers die samen campagne voeren voor een geweldig resultaat op woensdag 22 november 2023. Zaterdag 18 november was een gezamenlijk campagneteam op pad in Zetten en Herveld-Andelst. Met fris en toen nog lekker droog weer en veel kiezers die met hen in gesprek wilden.

Het zijn belangrijke verkiezingen. Na zoveel jaren VVD beleid onder Mark Rutte is het tijd voor verandering. Die komt er zeker niet als mensen op ‘links’ gespreid gaan stemmen. Om die reden doen wij er alles aan om mensen te overtuigen op de combinatie GroenLinks-PvdA te gaan stemmen. Wij laten zien dat het samen kan. Wonen weer betaalbaar, marktwerking uit de zorg, meer natuur, verschillen omarmen, loon naar 16 euro, beter openbaar vervoer en een sterke culturele sector. Investeren in beter onderwijs, megastallen sluiten, gratis kinderopvang, opstaan tegen racisme en schone energie. Nederland weer vooruit. Samen kan het. Met een stem op GroenLinks-PvdA.

Campagne waar en wanneer?

Vrijdag 17 november liepen we op de markt in Heteren. Zaterdag 18 november waren we in Zetten en Herveld-Andelst. Al eerder was GroenLinks-PvdA op pad in Elst, Oosterhout en Zetten. Op maandag 20 en dinsdag 21 november staan we ’s morgens van 07:00 tot 08:30 uur op het station in Elst. Ook ’s middags zijn we daar van 16:00 tot 18:00 uur.

Doe mee!

Samen kan het. Op pad voor een betere toekomst. Als je dat ook leuk en noodzakelijk vindt, kom naar onze acties en help ons om GroenLinks-PvdA de grootste te maken. Samen kan het.