Proost op het nieuwe jaar!

4 februari 2019

Proost op het nieuwe jaar! Zondagmiddag 3 februari wensten partijgenoten in Overbetuwe elkaar het beste toe voor 2019. Even de tijd nemen om elkaar bij te praten over wat er goed gaat binnen onze gemeente en natuurlijk ook wat beter moet. Raadslid Cécile de Boer sprak alle aanwezigen in Theater De Kik vanaf een echte zeepkist toe.

Volgens Cécile is er nog veel te doen om alle inwoners van Overbetuwe kansen te geven hun leven fijner te maken. Ook moet de politiek en de PvdA veel meer gebruik gaan maken van alle kennis, die inwoners hebben. Inwoners weten veel en willen dat inbrengen om op die manier het samenleven prettiger te maken. Zeker zijn van een passende woning, goede zorg en een baan. Dat is wat inwoners willen en dat is wat de PvdA wil.

Bestuurslid Frank van Rooijen prees lokale energie-initiatieven, die het klimaat verder helpen en ten goede komen aan de inwoners van onze dorpen. De bijeenkomst vond plaats in Theater De Kik in Elst. Enthousiast en fanatiek werd meegedaan aan een kunstquiz. Picasso, Plato, Bach, Beethoven, The Beatles, maar ook Simone de Beauvoir, Edvard Munch, Monty Python’s Flying Circus, Rem Koolhaas en nulnulnix kwamen voorbij. Geen gemakkelijke vragen, dat was wel duidelijk. En zo hoort dat bij een partij, die verheffing van de mensen nog altijd tot een kernwaarde rekent. Zeker ook lokaal. Bovenal was het een gezellige bijeenkomst.