Max Krabbendam gaat naar PvdA Arnhem

12 december 2021

Max Krabbendam gaat naar PvdA Arnhem

Max Krabbendam gaat naar PvdA Arnhem. Begin deze maand informeerde Max de fractie- en afdelingsvoorzitter van de PvdA Overbetuwe, Elbert Elbers en Gabrièle Penning de Vries over zijn besluit om de Overbetuwse politiek te verlaten. Heel jammer voor ons en onze inwoners. Heel fijn voor Max en de inwoners van Arnhem. De reden van zijn vertrek is de liefde. En de onmogelijkheid om op korte termijn een geschikte betaalbare woning te vinden in Elst. Een strijdpunt van de PvdA in Overbetuwe, goed en betaalbaar kunnen wonen in onze dorpen, wordt zo wel erg invoelbaar. Het maakt ons nog meer strijdbaar voor onze idealen.

Max heeft een brief naar de leden geschreven. De tekst hiervan vind je hieronder. Bestuur en afdeling wensen Max en zijn aanstaande echtgenote Sevilhan heel veel levensgeluk in Arnhem. Ongetwijfeld komen we Max nog dikwijls tegen bij regionale activiteiten van de PvdA. Max doet nog wel actief mee aan de campagne voor de gemeenteraadsverkiezingen in Overbetuwe. Dus wij gaan hem nog vaak genoeg zien. Dank voor je inzet in onze mooie gemeente, Max!

 

Brief aan de leden van Max Krabbendam

Beste partijgenoten,
Nog niet zo lang geleden hebben wij met elkaar, na een waardige strijd om de tweede plek, een hele mooie lijst voor de komende verkiezing samengesteld. Voor mij voelt het nog steeds als een eer om op de tweede plek te staan en om samen met een sterke club de komende campagne en raadsperiode aan te gaan. De argumenten om mezelf verkiesbaar te stellen houden nog steeds stand. En ik leef nog steeds de overtuiging en passie om voor sociaaldemocratie te gaan. Echter moet ik helaas mededelen dat ik mij toch terugtrek als kandidaat voor de komende gemeenteraadsverkiezing.
Uiteindelijk wint mijn liefde voor Sevilhan het van de politiek. Hopelijk zal ook niemand mij dat kwalijk nemen. Sevilhan en ik gaan begin volgend jaar trouwen en samenwonen. En daar waar zij bereid was om haar geliefde Arnhem te verlaten, blijkt het vinden van een geschikte woning in Elst niet makkelijk. Inmiddels weten wij dat er vanaf januari in Arnhem een mooi appartement op ons wacht en dat ik dus naar een andere gemeente verhuis. Hierdoor zal ik mijn plek op onze lijst opgeven.
Dit is verder geen afscheidsbrief. Komende tijd zal ik nog actief zijn en helpen met de campagne. De leden die ik in de afgelopen jaren heb gezien komen mij nog wel tegen. En sommigen binnen onze partij ga ik sowieso nog wel zien. Op den duur zal ik mijn inzet voor de PvdA wel voornamelijk richten op Arnhem. Tot snel!
Met hartelijke groet,
Max Krabbendam.