Jublileumspeld voor Mia Vorselman-Venema op 1 mei

Door Gabrièle Penning de Vries op 2 mei 2019

Traditioneel reikt de PvdA rond 1 mei, de internationale Dag van de Arbeid, jubilarisspelden uit aan leden die lange tijd lid zijn. Gisteren had ik de eer om Mia Vorselman-Venema uit Elst de jubileumspeld op te spelden voor 25 jaar lidmaatschap.

‘De PvdA heeft in het verleden veel voor elkaar gekregen. Op dit moment loopt het allemaal wat stroever met de partij. Ik hoop wel dat het dieptepunt bereikt is en dat het snel weer beter gaat. Heel veel mensen hebben het heel goed, die hebben minder oog voor diegenen die het sociaal minder hebben. Zij zijn vooral bezig met zichzelf. Maar, niet iedereen is in staat om zelf de boel op orde te krijgen.’ En ook al vindt Mia dat de PvdA de afgelopen jaren wat minder handige of verkeerde plannen heeft doorgevoerd, zij blijft geloven in solidariteit en de sociaaldemocratie. En daarom is zij er trots op om het speldje te mogen dragen. “Het speldje gaat nooit meer af!”

Gabrièle Penning de Vries

Gabrièle Penning de Vries

Samen maken we Overbetuwe nog mooier! Ik ben Gabrièle Penning de Vries, de nummer 5 op de kandidatenlijst. Ik ben sinds 1997 actief bij de PvdA Overbetuwe. Momenteel ben ik de voorzitter van onze afdeling. Hiervoor was ik bestuurslid, campagneleider, penningmeester, commissielid/burgerlid en ik ben ruim 6 jaar raadslid geweest. Je kunt wel stellen, ik

Meer over Gabrièle Penning de Vries