Denk mee om beste burgemeester voor Overbetuwe te vinden

Door Elbert Elbers op 4 oktober 2018

De beste burgemeester voor Overbetuwe … Denk mee!

Burgemeester Van Asseldonk neemt volgend voorjaar afscheid. Daarom zoekt de gemeente Overbetuwe een nieuwe burgemeester.

Om de beste burgemeester voor Overbetuwe te vinden, stelt de gemeenteraad eerst een profielschets vast. Vanavond heb ik met andere leden van de gemeenteraad met inwoners gesproken om van hen te horen wat zij de beste burgemeester vinden.
Hiervoor is een enquête opgesteld, die tot uiterlijk 20 oktober kan worden ingevuld.

Tijdens de inloopavond van 4 oktober hebben veel inwoners de enquête ingevuld en in een gesprek aan de gemeenteraadsleden toegelicht. Goed om te merken dat veel mensen graag hun medewerking willen geven aan deze mogelijkheid om hun wensen kenbaar te maken.

Voor het invullen van de digitale enquête, gaat u naar www.overbetuwe.nl/nieuweburgemeester

De resultaten van de enquête en van de inloopavond worden meegenomen in de profielschets voor de nieuwe burgemeester van Overbetuwe. Dus maak gebruik van deze mogelijkheid en laat weten wat u wil terugzien bij DE BESTE burgemeester voor Overbetuwe.

Elbert Elbers

Elbert Elbers

  “Kies socialer. Stem PvdA!” Het hele leven is politiek. En politiek doet er toe. Lokaal beslis je over betaalbare woningen voor iedereen, een groen Overbetuwe met rode idealen, fatsoenlijk werk, en toegankelijke zorg in de dorpen. Omdat ik actief bij die keuzes betrokken wil zijn, ben ik lid geworden van de Partij van de

Meer over Elbert Elbers