Door Elbert Elbers op 4 oktober 2018

Denk mee om beste burgemeester voor Overbetuwe te vinden

De beste burgemeester voor Overbetuwe … Denk mee!

Burgemeester Van Asseldonk neemt volgend voorjaar afscheid. Daarom zoekt de gemeente Overbetuwe een nieuwe burgemeester.

Om de beste burgemeester voor Overbetuwe te vinden, stelt de gemeenteraad eerst een profielschets vast. Vanavond heb ik met andere leden van de gemeenteraad met inwoners gesproken om van hen te horen wat zij de beste burgemeester vinden.
Hiervoor is een enquête opgesteld, die tot uiterlijk 20 oktober kan worden ingevuld.

Tijdens de inloopavond van 4 oktober hebben veel inwoners de enquête ingevuld en in een gesprek aan de gemeenteraadsleden toegelicht. Goed om te merken dat veel mensen graag hun medewerking willen geven aan deze mogelijkheid om hun wensen kenbaar te maken.

Voor het invullen van de digitale enquête, gaat u naar www.overbetuwe.nl/nieuweburgemeester

De resultaten van de enquête en van de inloopavond worden meegenomen in de profielschets voor de nieuwe burgemeester van Overbetuwe. Dus maak gebruik van deze mogelijkheid en laat weten wat u wil terugzien bij DE BESTE burgemeester voor Overbetuwe.

Elbert Elbers

Elbert Elbers

“Stem PvdA voor een lokaal links geluid!” Het hele leven is politiek. En politiek doet er toe. Lokaal beslis je over fatsoenlijk werk, betaalbare woningen voor iedereen en toegankelijke zorg in de dorpen. Omdat ik actief bij die keuzes betrokken wil zijn, ben ik lid geworden van de Partij van de Arbeid. Een partij die

Meer over Elbert Elbers