Voorwaarts!

Door Elbert Elbers op 19 maart 2021
Lieve partijgenoten,
De uitslag van de Tweede Kamerverkiezingen is ongenadig. Liberaal en rechts Nederland heeft gewonnen.
GroenLinks, SP en PvdA hebben onvoldoende de harten van onze landgenoten weten te vinden. Die boodschap komt snoeihard binnen. Ik moet even uithuilen. Met jullie. En dan een weg vinden richting de toekomst.
Vrijheid betekent voor mij samen verantwoordelijkheid nemen voor je omgeving, je buurt, je dorp, je land. Als je vooral denkt aan je eigen vrijheid, om te doen waar je zin in hebt, te denken dat je welvaart alleen jouw eigen verdienste is, dan stem je op een liberale partij, D66 of VVD.
Dat is niet mijn keuze. Niet de weg, die ik wil inslaan. Mijn toekomst zie ik in een land waar mensen zich samen verantwoordelijk voelen voor het welzijn van een dorp, een land en waar niet het eigen ik allesoverheersend is.
De strijd voor een rechtvaardig Nederland is zeker niet verloren. 1.553 inwoners van Overbetuwe stemden PvdA. Zeker aan hen ben ik verschuldigd om strijdvaardig te blijven voor een sociaal Overbetuwe. En daarbij reken ik op jullie steun en inzet. Voorwaarts!
Elbert Elbers, fractievoorzitter PvdA Overbetuwe
Elbert Elbers

Elbert Elbers

  “Kies socialer. Stem PvdA!” Het hele leven is politiek. En politiek doet er toe. Lokaal beslis je over betaalbare woningen voor iedereen, een groen Overbetuwe met rode idealen, fatsoenlijk werk, en toegankelijke zorg in de dorpen. Omdat ik actief bij die keuzes betrokken wil zijn, ben ik lid geworden van de Partij van de

Meer over Elbert Elbers