Campagne goed op stoom

11 maart 2022

Campagne goed op stoom

De campagne is goed op stoom gekomen. Ook onze PvdA’ers in Overbetuwe zijn enorm actief. Donderdag 10 maart was Cécile de Boer op het Westeraam in Elst aanwezig om kinderen te vertellen wat een lokale politicus doet. Diezelfde avond was er een debat tussen alle politieke partijen op het HPC in Zetten. Daar werd gesproken over vertrouwen in de politiek, duurzaamheid en het bouwen van woningen. Het kersverse lid van de Jonge Socialisten, Janneke dochter van Marion Saedt-Lips, was daar ook bij. Hoe fijn en knap is dat!

 

Vrijdag 11 maart schoof Denise van den Berg aan bij de stamtafel in De Ruimte van de Protestantse Kerk in Elst. Onder leiding van dominee Jeroen Jeroense voerde ze het gesprek over de zorg in Overbetuwe, wonen, vertrouwen in de politiek en transparantie.

Cécile de Boer ging folderen op de Heterense markt, lekker in het zonnetje. En ze mocht haar buurtbrief ophangen in de plaatselijke snackbar. Elbert Elbers was te gast bij de lokale omroep RN7. De uitzending is terug te horen via deze link (luister vanaf 11:00 uur) https://gemist.rn7.nl/#

Zaterdag 12 maart vind je de PvdA vanaf 10:00 uur op het gemeentehuis in Elst. Dan spreken we met heel veel organisaties over de vreselijke gebeurtenissen in Oekraïne. En kijken we hoe we de mensen uit Oekraïne lokaal kunnen helpen.

Vanaf 11:00 uur gaan we de dorpen in. U zult de rode PvdA karavaan zien in Heteren (bij de Jumbo) en Driel (Polenplein) en vanaf 13:00 weer in Elst (voor het gemeentehuis). Later die middag gaan we samen met de PvdA Lingewaard folderen in Bemmel.

 

Op maandag 14 maart voeren we ’s ochtends actie rond het station in Elst. ’s Avonds is het laatste debat van deze campagne op het gemeentehuis in Elst vanaf 20:00 uur. De lijsttrekkers spreken dan over economie en ruimte. Het debat is te volgen via deze link https://livestreamlab.nl/debatoverbetuwe-economisch-ruimtelijk/

U bent van harte welkom bij al deze activiteiten om de PvdA Overbetuwe te steunen. Stem sociaal kies PvdA!