12 februari 2015

Samen actief in Overbetuwe!

Beste lezer,

 

In de aanloop naar de Provinciale Statenverkiezingen en de Waterschapsverkiezingen heeft de afdeling Overbetuwe in samenwerking met de afdeling Lingewaard twee activiteiten georganiseerd:

• Op woensdag 25-02: bijeenkomst Provinciale Statenverkiezingen en Waterschappen om 19.30 uur in De Kuul, Brink 7-8 te Huissen. Aan deze bijeenkomst zullen kandidaten van de provincie, het waterschap en een Tweede Kamer-lid (John Kerstens) deelnemen.
• Op zaterdag 28-02: campagnemiddag PvdA Lingewaard en Overbetuwe Samen de straat op! 13.00 – 14.30 uur in Elst en van 15.00 – 16.30 uur in Bemmel. De middag wordt gezamenlijk afgesloten met een drankje.

Ook nodigen wij je van harte uit voor de bijeenkomst Actief in de Afdeling Overbetuwe op dinsdag 17 maart om 20.00 uur in De KiK te Elst. Een samenkomst om expertise, diversiteit en enthousiasme te verbinden voor een afdeling die moet staan als een huis. Wij zijn benieuwd wie er opstaat om ons te (onder)steunen. Dus, wil je zelf actief worden of ken je iemand die de sociaaldemocratie een warm hart toedraagt, kom erbij en doe mee, dan gaan we samen de uitdaging aan!

Iedereen is van harte uitgenodigd om zich aan te sluiten bij een, twee of alle activiteiten.
De PvdA Overbetuwe rekent op je!

Met een vriendelijke groet,
Namens de fractie
Gabrièle Penning de Vries