Plakploeg 2018

Door Elbert Elbers op 4 februari 2018

Zaterdag 3 februari was het dan eindelijk zover: de plakploeg kon aan het werk!
Cecile de Boer en ikzelf hebben een mooi rondje Overbetuwe afgewerkt. Begonnen in Heteren, onderweg een versnapering en nieuwe affiches gehaald bij onze afdelingsvoorzitter Gabrièle Penning de Vries, om weer te eindigen in Heteren.
Begonnen met zonnestralen, onderweg flinke regenbuien, om toch nog met droog weer onze laatste affiche te plakken.
De samenwerking tussen de nummers 1 en 2 van de kandidatenlijst was optimaal. Een goed voorteken voor de komende intensieve raadsperiode.

We konden nog kiezen op welke plek we de PvdA affiches zouden hangen. Alleen het CDA en op sommige plekken GBO en D66 waren ook al onderweg (geweest) met plakteams. Het CDA heeft als slogan gekozen: ‘never change a good team’. Winning team durfden ze niet aan. En terecht. De PvdA Overbetuwe gaat voor de winst. En daarbij hebben we alle ondersteuning van de leden nodig. Dus maak tijd en doe mee op de zaterdagen in maart met onze verkiezingskaravaan.
Binnenkort volgt op deze plek meer nieuws hierover.
Onze plakploeg in Overbetuwe gaat voor een prima resultaat. Stem daarom PvdA voor een lokaal links geluid!

Elbert Elbers

Elbert Elbers

“Stem PvdA voor een lokaal links geluid!” Het hele leven is politiek. En politiek doet er toe. Lokaal beslis je over fatsoenlijk werk, betaalbare woningen voor iedereen en toegankelijke zorg in de dorpen. Omdat ik actief bij die keuzes betrokken wil zijn, ben ik lid geworden van de Partij van de Arbeid. Een partij die

Meer over Elbert Elbers