Lia Stevens, nieuw burgerlid

Door Elbert Elbers op 19 augustus 2019


In de gemeenteraadsvergadering van 3 september 2019 wordt Lia Stevens benoemd als nieuw burgerlid voor de PvdA. Zij vult de opengevallen plaats in van Gerard Romijn, die eind juli onverwacht is overleden.

Lia is al een tijdje heel actief binnen de afdeling Overbetuwe. Zij is penningmeester en zorgt ervoor dat de afdeling Overbetuwe richting het landelijk bestuur verantwoording aflegt over het gevoerde financiële beleid. Binnen het bestuur is zij de eerst verantwoordelijke voor het opstellen van een begroting en een resultatenrekening.

Wie is Lia en wat beweegt haar

Binnenkort volgt op deze pagina een eigen verduidelijking van Lia over wie zij is en wat haar beweegt om zich in te zetten voor de PvdA in Overbetuwe. Ik heb alle vertrouwen in haar en wens Lia veel succes en plezier toe met deze nieuwe uitdaging.

Elbert Elbers

Elbert Elbers

  “Kies socialer. Stem PvdA!” Het hele leven is politiek. En politiek doet er toe. Lokaal beslis je over betaalbare woningen voor iedereen, een groen Overbetuwe met rode idealen, fatsoenlijk werk, en toegankelijke zorg in de dorpen. Omdat ik actief bij die keuzes betrokken wil zijn, ben ik lid geworden van de Partij van de

Meer over Elbert Elbers