Luizenmoeder

Door Elbert Elbers op 24 februari 2018

Onze PvdA collega’s van de gemeente Opsterland hebben een geweldige video gemaakt. We kijken allemaal naar de tv-serie ‘De Luizenmoeder’. En nu helemaal, want wat kunnen die PvdA’ers geweldig zingen. Heel knap dat onze rode vrienden deze fantastische video hebben gemaakt. https://www.youtube.com/watch?v=a74bDjcs5qQ

De tekst van het prachtige lied:
‘Hallo Opsterland, sta je al paraat, om te gaan stemmen op 21 maart. Een solidaire gemeenschap, dat is waar ik voor sta. Stem op de PvdA.
Hallo Opsterland, sta je al paraat, om te gaan stemmen op 21 maart. Duurzaam en groen dat is waar ik voor sta. Stem op de PvdA.
Hallo Opsterland, sta je al paraat, om te gaan stemmen op 21 maart. Een eerlijke verdeling, dat is waar ik voor sta. Stem op de PvdA’.
Hallo Opsterland, sta je al paraat om te gaan stemmen op 21 maart. Burgers aan het woord, dat is waar ik voor sta. Stem op de PvdA’.

Voorwaar een prachtige tekst. Heel knap gedaan PvdA afdeling Opsterland!

Elbert Elbers

Elbert Elbers

  “Kies socialer. Stem PvdA!” Het hele leven is politiek. En politiek doet er toe. Lokaal beslis je over betaalbare woningen voor iedereen, een groen Overbetuwe met rode idealen, fatsoenlijk werk, en toegankelijke zorg in de dorpen. Omdat ik actief bij die keuzes betrokken wil zijn, ben ik lid geworden van de Partij van de

Meer over Elbert Elbers