Door Gabrièle Penning de Vries op 22 maart 2014

Dank voor uw stem op de PvdA!

Beste PvdA-stemmer,

Dank voor uw stem op de PvdA! Dank voor het vertrouwen. Dat meen ik van harte.

Ik kan van allerlei mooie volzinnen formuleren en uitgebreide analyses op het verlies van mijn partij geven, maar het is en blijft een desastreuze verkiezingsuitslag, we zijn bijna weggevaagd.

Dat ligt gedeeltelijk aan het landelijke beleid, dat ligt gedeeltelijk aan ons standpunt over het gemeentehuis, maar het ligt zeker ook aan onszelf, de actieven. We zijn niet in staat geweest de afgelopen jaren de mensen  ervan te overtuigen dat de sociaaldemocratie in Overbetuwe er echt toe doet. We zijn teveel bestuurlijk bezig geweest, te netjes, te analytisch en we hebben teveel aan de vergadertafel in het gemeentehuis gezeten.

Ik roep alle PvdA-stemmers op om actief mee te denken en te doen om het tij te keren. Samen gaan we de uitdaging aan om de PvdA-Overbetuwe weer op de kaart te zetten. Samen terugkijken, plannen maken en dan weer voorwaarts. Het kan, het moet! Meld je aan en word actief, denk en doe mee!

Met een optimistische partijgroet,
Gabriele Penning de Vries

Gabrièle Penning de Vries

Gabrièle Penning de Vries

Samen maken we Overbetuwe nog mooier! Ik ben Gabrièle Penning de Vries, de nummer 7 op de kandidatenlijst. Ik ben sinds 1997 actief bij de PvdA Overbetuwe. Momenteel ben ik de voorzitter van onze afdeling. Hiervoor was ik bestuurslid, campagneleider, penningmeester, commissielid/burgerlid en ik ben ruim 6 jaar raadslid geweest. Je kunt wel stellen, ik

Meer over Gabrièle Penning de Vries