Canvassen in de kou

Door Marion Saedt op 24 februari 2018

Vandaag trotseert de PvdA de kou door in Zetten te canvassen. Veel positieve reacties, ‘wat goed dat jullie dit doen’. Ook teleurgestelde mensen, die DE politiek in Den Haag maar niks vinden.
Deze gesprekken met inwoners zijn belangrijk en de PvdA wil goed benaderbaar zijn voor iedereen. We luisteren naar de kritiek en proberen die te vertalen in concrete daden, ook in Zetten.
Op 14 maart is er een verkiezingsdebat in Zetten. Ook dan kan iedereen uit Zetten in gesprek met de plaatselijke politiek. De PvdA doet graag mee aan het debat om te spreken over nieuwe woningen en de nieuwbouw van De Wanmolen, ook voor de bridgers in Zetten en met hen voor de meeste gebruikers van deze accommodatie.

Marion Saedt

Marion Saedt

De gemeente moet helpen met het scheppen van gelijke kansen voor iedereen Mijn naam is Marion Saedt, 38 jaar en woon sinds 2016 met mijn gezin in Zetten. U vindt mij op plaats 5 van de PvdA kandidatenlijst voor de gemeenteraadsverkiezingen in onze prachtige gemeente Overbetuwe. Ik vind het hier heerlijk wonen, graag ben ik

Meer over Marion Saedt